Neljä kotivoittoa viiden ottelun kierroksella

14.1.2023
Neljä kotivoittoa viiden ottelun kierroksella

Kuva: Darren Rose

FPS - PELIITAT 3-4 (VL)

Peliitat nousi tasoihin 10 sekuntia ennen päätössummeria Martynas Griniuksen (1+1) toimesta ja lopulta rankkareilla voittoon asti. Griniuksen lisäksi vierailta maalinteossa varsinaisella peliajalla onnistuivat Alexander Yakimenko (1+1) sekä Eetu Selänne. Kotijoukkueelta maaliverkkoa heiluttivat kaksi kertaa osunut Michail Kvasnica (2+1) sekä kultakypärä Miku Ronkainen (1+1).

IPK - KIEKKO-VANTAA 4-1

IPK:lle kotivoitto lähes 1000 katsojan edessä lauantaina. Henri Knuutinen sekä Samuel Timonen osuivat lyhyen ajan sisällä toisessa erässä, ja loput kaksi maalia isänniltä tyhjään maaliin Ville Sippalan sekä Elias Koposen (uran 1. Mestis-maali) toimesta. Nicolas Werbik jatkoi pistetehtailuaan nakuttamalla kaksi syöttöpistettä. Lohipaitojen illan ainokaisen viimeisteli Matias Laaksonen.

KIEKKO-POJAT - HERMES 5-2

Kiekko-Poikien Jani Taskulalle (2+1), Artur Gatiyatoville (1+2) sekä Kristjan Kombelle (0+3) kolmen tehopisteen ilta ja Denis Kusy onnistui maalinteossa kahdesti. Hermeksen maaleista vastasivat Sampo Paulaharju (1+1) sekä Topias Liljamo.

KIEKKO-ESPOO - TUTO 4-1

Kiekko-Espoolle kahdeksas peräkkäinen voitto. Joni Piipponen, Atro Leppänen, Morten Jurgens (1+1) sekä Perttu Iso-Kuortti (1+1) espoolaisten maalintekijät. TUTOn maalin viimeisteli Jure Povse.

KOOVEE - ROKI 3-4 (VL)

RoKille kaksi vieraspistettä voittolaukauskilpailun jälkeen. 60 minuutin sisällä maalinteossa onnistuivat kotijoukkueelta Otto Heinonen (uran 1. Mestis-maali), Santeri Aalto sekä Emil Järventie ja RoKilta Santeri Peltola sekä kahdesti osunut Heikki Huttunen.


---
Julkaisija: