Hokki, Kiekko-Espoo, Ketterä ja RoKi voitokkaina perjantai-illassa

13.1.2023
Hokki, Kiekko-Espoo, Ketterä ja RoKi voitokkaina perjantai-illassa

Hokki - Kiekko-Vantaa 7-3

Kiekko-Vantaa karkasi kolmen maalin johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Hokki ei jäänyt laakereilleen makaamaan. Voittoon siivittivät toisen erän uskomattomat viisi maalia, joista kolme merkattiin hatullisen nakuttaneelle Julius Korjukselle. Korjuksen lisäksi myös Janne Jokinen (1+2=3) ja Samu Pyykkönen (1+2=3) nauttivat kolmen tehopisteen illasta.

Kiekko-Espoo - KOOVEE 4-2

Miten se vanha sanonta menikään - mikään johto ei ole täysin varma espoolaisia vastaan? Toisen kerran tällä viikolla tappioasemasta päätöserään lähtenyt Kiekko-Espoo nousi rinnalle ja ohi kolmannen erän kolmella täysosumalla. Kiekko-Espoon puolustaja Atro Leppänen merkkautti kauden 15. osumansa, mikä teki hänestä sarjajohtajan maalipörssin ykkösen. Muistimmeko mainita, että kyseessä on puolustaja?

Ketterä - Hermes 4-1

Ketterällä kulkee. Tämän viikon saldoon jäi kolme ottelua ja kolme voittoa, ja viimeisistä yhdeksästä ottelusta imatralaiset ovat voittaneet kahdeksan. Kultakypärää kantava Saku Tuomaala oli jälleen kovassa maalivireessä kahdella osumallaan. Hermeksen ainokaisesta vastasi Miki Jurmu, joka teki Mestis-uransa ensimmäisen osuman ottelun ensimmäisessä erässä.

Peliitat - RoKi 1-5

Heinolassa isännät jäivät täysin Lapista vieraiksi tulleen RoKin jalkoihin. Rokin maalilla Sami Suni joutui venymään vain 15 torjuntaan rovaniemeläisten pyörittäessä peliä pääasiassa Peliittojen puolustuspäädyssä. Isäntien ainokaisesta osumasta vastasi Eetu Selänne, RoKilla tehoili erityisesti Heikki Huttunen, joka merkkautti ottelussa tehot 1+2=3.


---
Julkaisija: