Nicolas Werbik IPK:n riveihin

31.12.2022
Nicolas Werbik IPK:n riveihin

Werbik takoi viime kauden runkosarjassa 47 ottelussa tehot 25+33=58 (Kuva: Shaun Duncan)

IPK tiedotti uudenvuodenaattona tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Nicolas Werbikin kanssa.

Kaudella 21-22 Mestis-pelaajien äänestämän parhaan pelaajan Kultainen kiekko-palkinnon voittanut Nicolas Werbik liittyy Iisalmen Peli-Karhujen riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

- Koko syksyn olemme etsineet joukkueeseemme vahvistusta sentteriosastolle ja nyt sellainen saatiin iloitsee IPK:n manageri Jarmo Ylisipola.

- On jännittävää saada uusi alku uudessa joukkueessa, josta olen kuullut paljon hyvää. Valmennus ja joukkue ovat Mestiksen huipputasoa ja näin ollen tästä on hyvä ponnistaa uralla eteenpäin. Fanit ovat varmasti sarjan kärkitasoa, he kuuluvat ja näkyvät kotipeleissä, Nicolas Werbik kommentoi.

-Tavoitteenani on auttaa IPK:ta parhaani mukaan, aina Mestiksen finaaleihin saakka, taustoittaa taitava hyökkääjä tämän kauden lopputavoitteitaan.

Werbik on pelannut aiemmin tällä kaudella Mestistä Joensuun Kiekko-Poikien paidassa lainalla SaiPasta 12 ottelua ja tehnyt niissä yhtä monta pistettä (7+5).

- Tämä on juuri sitä mitä lääkäri määrää, Werbik on näyttänyt olevansa Mestiksen aivan kärkipelaajia ja tuloksen tekijöitä. Huippu peliäly on myös hänen tavaramerkki, hehkuttaa IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen.



---
Julkaisija: