Kaksi vierasvoittoa ja kaksi kotivoittoa perjantain kierroksella

9.12.2022
Kaksi vierasvoittoa ja kaksi kotivoittoa perjantain kierroksella

Kuva: Tomi Autio

Neljän Mestis-ottelun saldona perjantaina oli kaksi vierasvoittoa ja kaksi kotivoittoa.

HK ZEMGALE - ROKI 1-7

RoKi otti pisteet joukkueiden viikonlopun ensimmäisestä kohtaamisesta selvin luvuin. RoKin latvialaisvahvistus Miks Tumanovsille tehot 1+2. Kahden pisteen miehiä Jere-Matias Alanen, Heikki Huttunen sekä Arttu Rämö, joille kaikille tehot 1+1. Kristaps Rokis viimeisteli kotijoukkueen maalin.

KIEKKO-ESPOO - HOKKI 6-2

Arttu Tuomaala nakutteli neljä pistettä (2+2) Hokkia vastaan perjantaina ja Janne Hämäläiselle kolme pistettä 1+2 tehoilla. Jaakko Heikkiselle (1+1), Atro Leppäselle (1+1) sekä Morten Jurgensille (0+2) kahden pisteen ilta. Vierailta Eetu Santanen viimeisteli uran ensimmäisen Mestis-maalinsa ja Hokin toisesta maalista vastasi Joonas Savolainen.

IPK - KOOVEE 3-4

Kankaan montussa nähtiin tiukka taistelu joka kääntyi lopulta Santtu Hakasen ylivoimamaalin turvin vieraille. KOOVEEn maalivahti Samu Pakariselle kertyi ottelussa yhteensä 40 torjuntaa. Mielenkiintoinen tilastofakta myös se, että ottelun jokaisen maalin viimeisteli eri pelaaja, eikä kenelläkkään kertynyt kahta syöttöpistettä.

KEUPA HT - HERMES 5-3

Hermes siirtyi ottelun alussa kahdella salamamaalilla johtoon, mutta isännät kampesivat toisessa erässä rinnalle ja ohi. Pistepörssiä johtava Mikko Perttu kartutti tiliään kahden syöttöpisteen verran ja keskiviikkona neljä maalia viimeistellyt Joni Airo osui jälleen. Vieraiden tehomiehinä Jonas Peterek (1+1) sekä Aleksi Antti-Roiko (0+2).---
Julkaisija: