Hermes kaatoi Ketterän - Kiekko-Poikien Heiskarilla 4 pisteen ilta Forssassa

8.12.2022
Hermes kaatoi Ketterän - Kiekko-Poikien Heiskarilla 4 pisteen ilta Forssassa

Kuva: Andrea Lindvall/Urheilukuvat

Torstaina pelattiin kaksi viihdyttävää ottelua. Hermes kukisti Ketterän kotikaukalossaan ja Kiekko-Pojat haki pisteet Forssasta.

HERMES - KETTERÄ 3-2

Hermes kaatoi Ketterän kotikaukalossaan Wiljami Myllylän ohjurilla sekä Eppu Karuvaaran kahdella maalilla. Aapo Aholalle sekä Aleksi Antti-Roikolle kaksi syöttöpistettä. Hermeksen maalilla Eetu Anttila pelasi erinomaisen Mestis-debyytin torjumalla ottelussa 28 kertaa. Ketterän maaleista vastasivat Jere Vertanen sekä Samu Tuomaala.

FPS - KIEKKO-POJAT 2-6

Hyvässä liidossa oleva joensuulaisjoukkue haki pisteet Forssasta torstaina. Puolustaja Miika Heiskarille tehot 0+4, Denis Kusylle 2+1, Aatu Luusuaniemelle 1+2 ja Jonne Bryggerille kaksi maalia. Forssalaisten maalit viimeistelivät Konsta Keteli (1+1) ja Joona Vainio (1+1).---
Julkaisija: