RoKi nollasi Peliitat - IPK:lle täysi pistepotti Jelgavan reissusta

3.12.2022
RoKi nollasi Peliitat - IPK:lle täysi pistepotti Jelgavan reissusta

Sami Sunille kauden kolmas nollapeli lauantaina. (Kuva: Matias Toropainen)

RoKin Sami Sunille kauden kolmas nollapeli ja KeuPa HT:n Juuso Heikkilälle neljän pisteen ilta lauantaina.

FPS - HOKKI 2-1 (JA)

Michail Kvasnica niittasi ottelun voittomaalin jatkoajalla ajassa 64:43. Varsinaisella peliajalla ensimmäisen maalin iski Hokin Joonas Savolainen ja forssalaisten tasoitusmaalista vastasi Mika Huhtasalo.

HK ZEMGALE - IPK 2-4

Jelgavassa päädyttiin samoihin loppulukemiin kuin perjantaina. IPK:lta maalinteossa onnistuivat Noel Pietilä, Henri Knuutinen, Veikka Halonen sekä Kalle Matikainen. Kotijoukkueesta osuivat Gatis Gricinskis ja Rainers Rullers.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 3-4 (VL)

Imatran jännitysnäytelmä ratkesi voittolaukauskilpailussa vieraille. Ketterän Samu Tuomaala, Yegor Chizhikov sekä Väinö Liikonen ja Kiekko-Poikien Aatu Luusuaniemi, Artur Gatiyatov sekä Joel Kerkkänen vastasivat maaleista 60 minuutin aikana. Ketterän neljästä viimeisimmästä ottelusta kolme on edennyt voittolaukauskilpailuun asti ja yhdestäkään ei ole tullut lisäpistettä imatralaisille.

ROKI - PELIITAT 5-0

Sami Sunille kauden kolmas nollapeli irtosi 20 torjunnalla. Rovaniemellä illan maalit viimeistelivät Jere-Matias Alanen, Miks Tumanovs, Jaako Manninen, Lauri Heino sekä Elias Kaarela.

TUTO - KEUPA HT 1-4

Kupittaalla KeuPa HT oli tyly vieras. Mikko Perttu sekä Juuso Heikkilä viimeistelivät kaksi maalia mieheen ja Heikkilälle lisäksi kaksi syöttöpistettä. KeuPan Niko Parkkinen joutui torjumaan vain 12 kiekkoa koko ottelun aikana. Robin Colomban TUTOn illan ainoan maalin viimeistelijänä.---
Julkaisija: