Äänestä Mestiksen marraskuun pelaaja

3.12.2022
Äänestä Mestiksen marraskuun pelaaja

Nyt äänestetään Mestiksen marraskuun pelaajaa! Äänestysaika päättyy sunnuntaina 4.12. klo 12.

Ehdokkaat Mestiksen marraskuun pelaajaksi ovat Kiekko-Vantaan maalivahti Samuli Tervo, IPK-puolustaja Alexander Cotton sekä KeuPa HT:n hyökkääjä Rasmus Heljanko. Mestiksen kuukauden pelaajan tarjoaa CleanDrink Suomi.

- Samuli Tervo pelasi marraskuussa kuusi ottelua joista torjui neljä voittoa. Kaksi voitoista tuli nollapelillä (Peliittoja ja Ketterää vastaan). Tervon torjuntaprosentti oli marraskuun peleissä 94.44.

- IPK:n puolustaja Alexander Cotton nakutteli marraskuun viidessä pelaamassaan ottelussa huimat pisteet 3+9=12. Cotton johti kuun vaihteessa pakkien pistepörssiä ja oli koko Mestiksen pistepörssissä sijalla 5.

- KeuPa HT:n hyökkääjä Rasmus Heljangolle kertyi marraskuussa kuudessa ottelussa tehot 5+9=14. Heljanko oli Mestiksen pistepörssin kärjessä marraskuun jälkeen.


Kuukauden pelaaja - Marraskuu 2022
Samuli Tervo - Kiekko-Vantaa
37.9%
Alexander Cotton - IPK
30.4%
Rasmus Heljanko - KeuPa HT
31.7%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: