Aku Kallonen Kiekko-Espoon toimitusjohtajaksi

30.11.2022
Aku Kallonen Kiekko-Espoon toimitusjohtajaksi

Kallonen siirtyy Kiekko-Espoon toimitusjohtajaksi kasvuyritys Woltista.

Kiekko-Espoo on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Aku Kallosen. Teknologiayhtiö Woltissa kannuksensa hankkinut Kallonen hyppää nyt johtamaan Kiekko-Espoon matkaa kohti Liigaa.

Aku Kallonen siirtyy Kiekko-Espoon toimitusjohtajaksi Woltista, jossa hän viimeksi johti kasvuyrityksen globaalia myyntiä. Kallonen on ollut keskeisessä roolissa suomalaisessa menestystarinassa lähes kuuden vuoden ajan. Hän on innovatiivinen liiketoiminnan johtaja ja myynnin ammattilainen, joka tuo jääkiekkoseuraan kaupallista osaamista suoraan suomalaisen yritysmaailman huipulta.

Kiekko-Espoon hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein on erittäin tyytyväinen toimitusjohtajahaun lopputulokseen:

– Aloitimme uuden toimitusjohtajan etsinnän elokuussa ja kävimme lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja. Etsimme jotain poikkeuksellista ja Aku teki alusta asti suuren vaikutuksen. Hänen kaltaisiaan huippuosaajia on harvoin tarjolla, varsinkaan urheilupuolen tehtäviin. Meillä on vielä paljon töitä tehtävänä matkalla kohti liigahakemusta ja Aku on juuri oikea lisä tiimiimme viemään Kiekko-Espoon tarina seuraavalle tasolle, kertoo Rubinstein.

Aku Kallonen aloitti työn toimitusjohtajana 15.11.2022.

– Jääkiekko on ollut intohimoni lapsuudesta asti. Kiekko-Espoon poikkeuksellinen tarina ja rakennusprojekti herätti kipinän, jonka syttymistä olen odottanut koko elämäni ajan. Seurassa on tehty pitkäjänteistä työtä sekä onnistuttu toteuttamaan omaa arvopohjaa erinomaisesti. En malta odottaa, että pääsen mahdollistamaan espoolaista menestystarinaa ja legendaarisen kiekkojoukkueen matkaa kohti Liigaa, kertoo Kallonen.

Lue Kiekko-Espoon koko uutinen täältä.


---
Julkaisija: