Kiekko-Espoo kukisti Peliitat ja TUTO nollasi Hermeksen tiistaina

29.11.2022
Kiekko-Espoo kukisti Peliitat ja TUTO nollasi Hermeksen tiistaina

Kuva: Riku Laukkanen

Molemmat tiistaina pelatut Mestis-ottelut päättyivät kotivoittoihin.

KIEKKO-ESPOO - PELIITAT 6-2

Kiekko-Espoo palasi voitokkaasti kotikaukaloonsa. Juho Koivusaarelle (1+2) sekä Atro Leppäselle (0+3) kolmen tehopisteen ilta. Oskari Lemetyinen sekä Arttu Tuomaala kirjauttivat kaksi syöttöpistettä mieheen. Peliitoilta maalinteosta vastasivat Martynas Grinius sekä Niklas Virtanen.

TUTO - HERMES 4-0

TUTO nollasi Hermeksen tiistaina Rajupajalla. Illan maalit viimeistelivät Tino Siren, Leevi Lemberg, Topias Kaski sekä tyhjiin viimeisen naulan arkkuun lyönyt Jesper Larinmaa, jolle illan ottelussa tehot 1+2. TUTOn maalille toisen erän lopulla, Emil Vuorion (16 torjuntaa) loukkaantumisen myötä vaihdettu Arvo Konttila pelasi ensimmäiset minuuttinsa Mestiksessä ja koppasi yhteensä 11 torjuntaa.
---
Julkaisija: