Erittäin tasainen lauantain kierros - Neljä viidestä ottelusta jatkoille

26.11.2022
Erittäin tasainen lauantain kierros - Neljä viidestä ottelusta jatkoille

Kuva: HK Zemgale

Lauantaina pelatuista viidestä ottelusta peräti neljä ottelua venyi jatkoille. Kiekko-Vantaa kierroksen ainoa kolme pistettä saalistanut joukkue.

HK ZEMGALE - KIEKKO-VANTAA 4-6

Kiekko-Vantaa otti revanssin ja kukisti Zemgalen viikonlopun toisessa kohtaamisessa. Jaakko Kuusisto viimeisteli hattutempun ja Mico Luodolle tehot 1+2. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Kristaps Rokis (1+2).

FPS - KIEKKO-ESPOO 3-2 (VL)

Forssalaiset raapivat Kiekko-Espoon päänahan voittolaukauskilpailuun venyneessä ottelussa. Topi Hägg sekä Mika Huhtasalo viimeistelivät isäntien maalit ja Atro Leppänen (1+1) sekä Tommi Takaveräjä vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla.

KOOVEE - KETTERÄ 4-3 (VL)

Ketterälle kävi samankaltainen sulaminen kuin perjantaina. Tällä kerralla KOOVEE nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta viidessä minuutissa johtoon Emil Järventien uran ensimmäisellä ja toisella Mestis-maalilla sekä Ville Niemisen osumalla. Urhoollisesti imatralaiset nousivat kuitenkin vielä tasoihin Yegor Chizhikovin ylivoimamaalilla. KOOVEE vei kuitenkin lisäpisteen Emil Järventien ja Okko Kangasniemen rankkarionnistumisten myötä.

PELIITAT - IPK 1-2 (JA)

Heinolassa maalihanat avattiin vasta kolmannessa erässä IPK:n Veikka Halosen toimesta. Peliitat kampesi tasoihin Alexander Forslundin onnistumisen myötä. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 27 sekuntia, kun maalipörssin kärkinimi Ville Sippala sinetöi voiton vieraille.

ROKI - KIEKKO-POJAT 4-3 (VL)

Kiekko-Pojat siirtyivät jo kolmen maalin karkumatkalle Nicolas Werbikin, Kohei Saton sekä Joel Kerkkäsen maaleilla. RoKin kiri tuotti kuitenkin tulosta ja Lauri Heinon, Elias Kaarelan sekä Heikki Huttusen maalien turvin kotijoukkue nousi tasoihin. Voittolaukauskilpailun ratkaisuosuma Valtteri Sunin nimiin.


---
Julkaisija: