KeuPa HT:n huima kiri toi kaksi pistettä - Zemgale kotivoittoon

25.11.2022
KeuPa HT:n huima kiri toi kaksi pistettä - Zemgale kotivoittoon

Kuva: Risto Nuoramo

Perjantaina tarjottiin jälleen Mestis-viihdettä koko rahan edestä.

HERMES - KIEKKO-POJAT 4-6

Kotijoukkue aloitti maalinteon Jonas Peterekin toimesta. Kokkolassa näytti kuitenkin jo toisen erän puolivälissä siltä, että vieraat laskettelevat selvään voittoon. Tilanne oli 1-5 Nicolas Werbikin kahdella, Kohei Saton, Petteri Villasen sekä Denis Kusyn maaleilla. Hermes nousi kuitenkin vielä maalin päähän Jerkko Rämön, Miika Herralan sekä Eppu Karuvaaran toimesta. Lopullisen niitin iski Miska Hattunen tyhjiin.
Hermeksen kokoonpanossa debytoi vasta 15-vuotias Jesper Kotajärvi. Debyyttinsä teki myös maalivahti Jesse Haukka, joka otti torjuntavastuun Kiekko-Poikien 1-5-maalin jälkeen. Haukan selän taakse ei tehty yhtään maalia ja torjuntoja hänelle kertyi 10.

HK ZEMGALE - KIEKKO-VANTAA 3-1

Zemgale otti kotivoiton hyvätunnelmaisessa ottelussa Kiekko-Vantaata vastaan. Isänniltä maalinteossa onnistuivat Ricards Bernhards, Mestis-debyytissään tehot 1+1 saalistanut Peteris Purmalis sekä tyhjiin viimeisen naulan lyönyt Roberts Baranovskis. Eriks Vitols pelasi erinomaisen ottelun maalissa ja koppasi 45 torjuntaa. Lohipaitojen illan ainoan maalin viimeisteli Matias Laaksonen. Joukkueet kohtaavat myös lauantaina Jelgavassa.

HOKKI - ROKI 1-2

Kajaanissa ottelun toinen erä venyi pitkäksi kolmen videotarkistuksen myötä. Videolta kelailtiin kahta rangaistustilannetta sekä yhtä maalia. Maaleista illan ottelussa vastasivat kotijoukkueen Ville-Valtteri Mustonen sekä vierasjoukkueen molemmat maalit viimeistellyt Heikki Huttunen. Hokin maalivahti Alex Mäkelälle ottelussa 22 torjuntaa ja RoKin Sami Sunille torjuntoja 33.

KETTERÄ - KEUPA HT 5-6 (VL)

Imatralla näytti pitkään siltä, että illan juhlituin sankari on hattutempun viimeistellyt Ketterän Samu Tuomaala. Ketterä johti ottelua 5-2 vielä noin neljä minuuttia ennen päätössummeria. KeuPa HT nousi kuitenkin tasoihin alle minuutissa. Lopun maalit syntyivät ajassa 55:56 Joni Airon, 56:25 Tomi Mäntysen ja 56:40 Mikko Pertun toimesta. Voittolaukauskilpailussa vieraiden sankareina maalivahti Niko Parkkinen ja ainoana maalinteossa rankkareissa onnistunut Veli-Matti Tiuraniemi.


---
Julkaisija: