Espoo voitti pääkaupunkiseudun paikallisottelun - Sippala iski hattutempun Keuruulla

19.11.2022
Espoo voitti pääkaupunkiseudun paikallisottelun - Sippala iski hattutempun Keuruulla

Kuva: Shaun Duncan

Lauantaina pelattiin viiden ottelun kierros.

FPS - PELIITAT 3-2

FPS katkaisi neljän ottelun tappioputkensa voittamalla Peliitat lauantaina. Mika Huhtasalo viimeisteli kaksi kotjoukkueen maaleista ja Konsta Keteli laukoi avausosuman. Niklas Virtanen sekä Niko Somppi Peliittojen maalintekijät.

KETTERÄ - HOKKI 5-1

Ketterä kukisti Hokin maalein 5-1. Mikko Haaparannalle (2+1) sekä Jesse Liuksialalle (1+2) kolmen pisteen ilta ja Jesse Viskarille tehot 1+1. Vieraiden illan ainoasta osumasta vastasi Ville-Valtteri Mustonen.

KEUPA HT - IPK 3-7

Keuruulla iskettiin jälleen runsaasti maaleja. IPK:n Henri Knuutiselle neljän pisteen ilta (1+3) ja maalipörssiä johtava Ville Sippala takoi kolme osumaa. Sippalalla on kasassa jo yhteensä 17 maalia. Peli-Karhujen tehopulustaja Alex Cottonille kolme syöttöpistettä. KeuPalta tehokkain oli puolustaja Juuso Ketola 1+1 pisteillä.

KOOVEE - ROKI 0-4

RoKi oli tyly vieras ja vei pisteet mukanaan Hakametsästä nollaamalla KOOVEEn. Sami Sunille kauden toinen nollapeli vaati 28 torjuntaa. Jere-Matias Alanen osui kahdesti, Santeri Peltola viimeisteli uransa 1. Mestis-maalin ja 0-3-osuman laukoi Tom Grönblom.

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-ESPOO 1-4

Espoolaisille voitto pääkaupunkiseudun paikallisottelusta Morten Jurgensin, Olli Iisakan, Juho Koivusaaren sekä Janne Hämäläisen maaleilla. Tommi Huhtalalle kaksi syöttöpistettä. Lohipaitojen illan ainoan maalin laukoi Tomi Palo.


---
Julkaisija: