Kolmessa ottelussa yhteensä 29 maalia perjantaina - Heljangolla Keuruulla 6 pisteen ilta

18.11.2022
Kolmessa ottelussa yhteensä 29 maalia perjantaina - Heljangolla Keuruulla 6 pisteen ilta

Kuva: Tuomo Kallonen/Skutsimedia

Prjantaina pelattiin kolmen ottelun maalirikas kierros. Yhteensä maaleja nähtiin peräti 29 kappaletta.

KIEKKO-POJAT - HERMES 6-1

Kiekko-Poikien 6-1-voitossa illan tehokkaimmat pelaajat olivat hattutempun viimeistellyt Joel Kerkkänen sekä kolme syöttöpistettä kirjauttanut Artur Gatiyatov. Miika Heiskarille sekä Jani Taskulalle tehot 1+1. Vieraiden illan ainoan osuman laukoi Juuso Nykänen.

KEUPA HT - TUTO 8-5

Keuruulla mentiin aikamoista vuoristorataa ja ottelussa nähtiin yhteensä 13 maalia, joista kaksi viimeistä tyhjiin. Rasmus Heljangolle peräti kuuden pisteen ilta (2+4) ja Mestiksen pistepörssin kärkipaikka haltuun. Mikko Perttu nousi pistepörssin toiseksi takomalla neljä pistettä (1+3) perjantaina. Juuso Heikkilälle kolmen pisteen ilta 1+2 tehoilla. TUTOlta kolmen pisteen iltaa vietti Leevi Lemberg (1+2).

PELIITAT - ROKI 7-2

Heinolan betonissa nähtiin puolestaan yhdeksän maalin ottelu. Kotijoukkueen tehomies Eetu Selänne kolmella pisteellä (1+2). Joona Lehtinen viimeisteli kaksi Peliittojen maaleista. Arttu Rämö sekä Jaako Manninen RoKin maalintekijät.


---
Julkaisija: