Ketterä nollasi Hermeksen - Kiekko-Pojille kaksi pistettä

17.11.2022
Ketterä nollasi Hermeksen - Kiekko-Pojille kaksi pistettä

Severi Auviselle nollapeli 19 torjunnalla. (Kuva: Risto Nuoramo)

Torstaina pelattiin kaksi ottelua. Ketterälle puhdas 5-0-voitto ja Kiekko-Pojille kaksi pistettä Hakametsästä voittomaalikilpailun jälkeen.

KETTERÄ - HERMES 5-0

Ketterä palasi voittokantaan torstaina. Kotijoukkueen maaleista vastasivat, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Tomi-Petteri Ansio sekä Joona Lankinen, Yegor Shekhovtsov, tyhjään maaliin osunut Henry Karjalainen ja loppulukemat laukonut Jesse Viskari. Jarkko Harjulalle kaksi syöttöpistettä ja Severi Auviselle nollapeli 19 torjunnalla.

KOOVEE - KIEKKO-POJAT 2-3 (VL)

Hakametsässä ratkaisu venyi voittomaalikilpailuun asti. Varsinaisella peliajalla maaleista vastasivat kotijoukkueen Santeri Sillanpää sekä Jakub Kos ja vierailta Miika Heiskari sekä paluun Kiekko-Poikien paitaan tehnyt Nicolas Werbik. Voittomaalikilpailun ratkaisuosuma Petteri Villasen nimiin.


---
Julkaisija: