Kaksi ottelua ratkesi jatkoajalla - Kiekko-Vantaan Samuli Tervolle nollapeli

16.11.2022
Kaksi ottelua ratkesi jatkoajalla - Kiekko-Vantaan Samuli Tervolle nollapeli

Kuva: Shaun Duncan

Keskiviikkona pelattiin tasainen neljän ottelun kierros. Rovaniemellä ja Turussa ottelut ratkesivat jatkoajalla.

KETTERÄ - KIEKKO-VANTAA 0-1

Kiekko-Vantaa teki onnistuneen ryöstöretken Imatralle keskiviikkona. Ottelun ainoasta maalista vastasi, uran ensimmäisen Mestis-osumansa viimeistellyt Jaakko Haarti. Lohipaitojen maalivahti Samuli Tervolle kauden toinen nollapeli 31 torjunnalla.

KEUPA HT - FPS 4-2

Keuruulla ottelun voittomaali syntyi ajassa 51:50 Juuso Ketolan (1+1) loistavan yksilösuorituksen päätteeksi. Ketolan lisäksi KeuPa HT:n tehomiehinä keskiviikkona Rasmus Heljanko (1+2) sekä Veeti Vuorio (0+2). Vierasjoukkueelta 1+1 tehot viimeistelivät Samuli Aaltonen sekä Miku Ronkainen.

ROKI - IPK 3-2 (JA)

Rovaniemellä ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla rankkarista Arttu Rämön toimesta. Varsinaisella peliajalla RoKilta osuivat Lauri Heino sekä Jere-Matias Alanen ja IPK:n maaleista vastasivat Alex Cotton ja Veikka Halonen.

TUTO - HK ZEMGALE 3-2 (JA)

Rajupajalla päädyttiin samaan lopputulokseen kuin tiistaina. Ratkaisumaalin laukoi myös sama mies Leevi Teissala. 60 peliminuutin aikana tolppien väliin kiekon sai toimitettua TUTOlta Robin Colomban sekä Niklas Konttila ja Zemgalelta Harijs Brants ja Roberts Petrovics.


---
Julkaisija: