Juha Juujärvi vahvistamaan KOOVEEn valmennustiimiä

16.11.2022
Juha Juujärvi vahvistamaan KOOVEEn valmennustiimiä

KOOVEEn valmennukseen liittyy joulukuussa 48-vuotta täyttävä Juha Juujärvi, jolta löytyy paljon kokemusta Mestiksestä sekä tamperelaisesta kiekkoilusta. Liigassa hän on toiminut apuvalmentajana aikaisemmin Ilveksessä sekä viime kaudella JYP:ssä. Päävalmentajana Juujärvi on toiminut seitsemän kautta Mestiksessä sekä kahdeksan kautta U20 SM-sarjassa. Juujärvi johti KooKoo:n Mestiksen mestariksi kaudella 2013-14.

"Juha tuo valmennusryhmäämme ja joukkueelle paljon kokemusta ja osaamista pelin joka osa-alueelle. Hänen selkeitä vahvuuksiaan ovat puolustus- ja erikoistilannepelaaminen. Nämä osa-alueet koemme tärkeänä osana kevättä kohden mentäessä", KOOVEEn toimitusjohtaja Pekka Hemmilä kommentoi hankintaa.


---
Julkaisija: