Kiekko-Espoolle kolme pistettä ja TUTO jatkoaikavoittoon tiistaina

15.11.2022
Kiekko-Espoolle kolme pistettä ja TUTO jatkoaikavoittoon tiistaina

Kuva: Shaun Duncan

Mestis palasi maajoukkuetauolta kahden ottelun voimin. Kiekko-Espoolle täysi pistepotti ja TUTOlle jatkoaikavoitto tiistaina.

PELIITAT - KIEKKO-ESPOO 2-6

Kiekko-Espoo jatkoi vakuuttavia otteitaan kukistamalla Peliitat Heinolan betonissa. Vierasjoukkueelta peräti 14 pelaaja sai merkinnän pistetilastoihin. Atro Leppänen (1+1), pistepörssin kärkeen noussut Tommi Huhtala (0+2) sekä Janne Hämäläinen kahden pisteen miehiä. Kotijoukkueen molemmista maaleista vastasi Konsta Jaakola.

TUTO - HK ZEMGALE 3-2 (JA)

Kupittaan Rajupajalla ottelun ratkaisu nähtiin jatkojalla. Leevi Teissala laukoi ylivoimalla voittomaalin ajassa 60:28. Roope Ranta (1+2) oli mukana kaikissa isäntien maaleissa. Zemgalen maalit viimeistelivät Kristaps Kristins sekä tasoitusmaalin ajassa 58:43 laukonut Arturs Homjakovs.---
Julkaisija: