Kiekko-Espoo Suomen Cupin voittoon!

11.11.2022
Kiekko-Espoo Suomen Cupin voittoon!

IPK ja Kiekko-Espoo kohtasivat Suomen Cupin finaalissa Iisalmessa.

IPK - KIEKKO-ESPOO 2-3 (VL)

Kiekko-Espoo voitti mestaruuden voittolaukauskilpailuihin asti venyneen vauhdikkaan ottelun jälkeen täyden Iisalmen jäähallin katsellessa. Ottelun avausmaalista vastasi Espoon Sakari Turtiainen ajassa 05:13. Kotijoukkue tuli tasoihin toisessa erän puolivälissä Henri Knuutisen maalilla IPK:n pelatessa kahden pelaajan ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Knuutinen ja Turtiainen osuivat molemmat toistamiseen, ja tuloksettoman jatkoerän jälkeen siirryttiin voittolaukauskilpailuun. Pelin ratkaisi lopulta Espoon Olli Iisakka, ja näin kannu matkasi vieraiden mukana pääkaupunkiseudulle.

Mestis jatkuu maajoukkuetauon jälkeen tiistaina 15.11. otteluilla Peliitat - Kiekko-Espoo ja TUTO - Zemgale.


---
Julkaisija: