IPK ja RoKi nollasivat vastustajansa lauantaina

5.11.2022
IPK ja RoKi nollasivat vastustajansa lauantaina

Kuva: Darren Rose

Lauantaina pelattiin viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa.

IPK - KOOVEE 3-0

IPK:lle kuudes peräkkäinen voitto. Maalipörssin kärkinimi Ville Sippala viimeisteli kaksi maalia ja kolmen pisteen mies Alex Cotton (1+2) osui kertaalleen. Cotton takoi tämän viikon kolmessa otttelussa tehot 2+6. Eetu Randelinille nollapeli 18 torjunnalla.

KIEKKO-POJAT - PELIITAT 3-2

Kotijoukkue nousi kahden maalin takaa-asjoasemasta voittoon. Vieraiden maaleista vastasivat, uran 1. Mestis-maalinsa laukonut Eetu Selänne sekä Martynas Grinius. Denis Kusy, Jani Taskula sekä Jonne Brygger Kiekko-Poikien maalintekijät.

KETTERÄ - ROKI 0-1

Ketterä ja RoKi tarjoilivat vähämaalisuudesta huolimatta viihdyttävän kiekkomatsin Imatralla. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 58:20. Arttu Rämö viimeisteli vierasjoukkueen voittomaalin rankkarista. Sami Sunille nollapeli 23 torjunnalla.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 6-4

Tikkurilan Areenassa puolestaan maaleja iskettiin peräti kymmenen kappaletta. Toisen erän puoliväliin mennessä lohipaidat johtivat ottelua jo 6-0. Keuruulaiset heräsivät kuitenkin vielä taistelemaan ja nousivat kahden maalin päähän. Kiekko-Vantaan maalit viimeistelivät, kahdesti osunut Tomi Purmola, Olli Maansaari, Jaakko Kuusisto, Mico Luoto sekä Mikael Menna. Vierailta tolppien väliin osuivat Juuso Heikkilä, Rasmus Heljanko, Eetu Mäki ja Henri Auvinen.

TUTO - KIEKKO-ESPOO 2-5

Klo 20 alkaneen ottelun vei nimiinsä vierasjoukkue Kiekko-Espoo. Espoolaisten maalit Tommi Huhtalan, Aleksi Matinmikon, Joni Piipposen, Olli Iisakan sekä Morten Jurgensin nimiin. Kotijoukkuelta maalinteossa onnistuivat Mikke Levo sekä Matias Mutikainen. TUTOn maalivahti Eemil Vuoriolle kertyi ottelussa peräti 43 torjuntaa.

Mestis siirtyy lauantain kierroksen jälkeen ottelutauolle. IPK:n ja Kiekko-Espoon välinen Suomen Cupin finaali pelataan 11.11. ja Mestis-otteluiden pariin palataan tiistaina 15.11.


---
Julkaisija: