Perjantaina pelattiin vauhdikas viiden ottelun kierros

4.11.2022
Perjantaina pelattiin vauhdikas viiden ottelun kierros

Kuva: Sami Mutka

Viiden ottelun kierroksella kolmen pisteen voittoihin Kiekko-Espoo, Hokki, Ketterä sekä KeuPa HT. Hermes nappasi kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen.

FPS - KIEKKO-ESPOO 1-3

Espoolaisille täysi pistepotti Morten Jurgensin, Perttu Iso-Kuortin sekä Tommi Huhtalan maaleilla. Kotijoukkueelta viimeistelyssä onnistui Joona Tala.

HERMES - KIEKKO-VANTAA 3-2 (VL)

Kokkolan trillerissä isännät ottivat lopulta kaksi pistettä. Kiekko-Vantaa tuli vahvasti peliin ja siirtyi avauserässä Tomi Palon maalilla johtoon. Kolmannessa erässä, lohipaitojen Roope Elimäen alivoimamaalin jälkeen, kotijoukkue heräsi lopullisesti taisteluun mukaan. Juha Rautiainen sekä Eemeli Ylitalo nostivat Hermeksen tasoihin ja voittomaalikilpailussa ratkaisuosuma merkittiin Jerkko Rämön nimiin.

HOKKI - KOOVEE 5-1

Mikko-Matti Paakkola (1+1), Oskari Siiki (1+1) sekä Janne Henriksson (0+2) kahden pisteen miehiä Kajaanissa perjantaina. KOOVEEn illan ainoan osuman viimeisteli Perttu Aho.

KETTERÄ - ROKI 4-1

Ketterän ja RoKin välinen ottelu ratkesi lopullisesti vasta viime hetkillä. Miks Tumanovs vei vieraat johtoon, jonka jälkeen Ketterä vastasi seuraavista kahdesta maalista Joona Lankisen sekä Elmeri Kaksosen toimesta. Kaksonen sekä Jesse Ruotsi osuivat vielä tyhjiin RoKin pelatessa ilman maalivahtia.

KEUPA HT - PELIITAT 5-2

Pisteet jäivät Keuruulle 5-2-lukemin. Leo Ring nakutteli ottelussa kolme syöttöpistettä. Joni Airolle (1+1), Rasmus Heljangolle (1+1) sekä Henri Auviselle (0+2) kaksi pistettä mieheen. Vertti Vuoksiala sekä Juuso Arola vieraiden maalintekijät. Arolan maalin syöttäneelle Eetu Selänteelle uran ensimmäisen tehopiste Mestiksessä.---
Julkaisija: