Kiekko-Vantaa ja IPK voittoihin keskiviikkona

2.11.2022
Kiekko-Vantaa ja IPK voittoihin keskiviikkona

Samuli Tervolle nollapeli 39 torjunnalla. (Kuva: Shaun Duncan)

Keskiviikkona pelattiin kaksi ottelua. Kiekko-Vantaa nollasi Peliitat ja IPK otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa.

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 3-0

Lohipaidat palasivat voittokantaan kukistamalla Peliitat kotikaukalossaan. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Mikael Menna, Jaakko Kuusisto sekä loppulukemat tyhjiin niitannut Olli Maansaari. Ottelun suurin sankari seisoi Kiekko-Vantaan tolppien välissä. Samuli Tervolle kauden ensimmäinen nollapeli 39 torjunnalla.

TUTO - IPK 3-4

IPK taisteli jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Keskiviikkona Kupittaan Rajupaja Areenassa tiukan kamppailun jälkeen pisteet Peli-Karhuille Ville Sippalan, Jiri Parviaisen (1+1), Samuel Timosen (1+1) sekä Jules Galletin maaleilla. Tiistaina tehot 1+2 iskeneelle Alex Cottonille illan ottelussa kaksi syöttöpistettä. Turkulaisista lätyn pussiin laittoivat Jasper Rannisto, Leevi Lemberg sekä Valtteri Virtanen.


---
Julkaisija: