Kristian Tamminen Mestiksen kuukauden pelaaja lokakuussa

1.11.2022
Kristian Tamminen Mestiksen kuukauden pelaaja lokakuussa

Hermeksen maalivahti Kristian Tamminen on äänestetty Mestiksen lokakuun pelaajaksi.

Kristian Tamminen pelasi lokakuussa kuusi ottelua ja torjui näistä peräti viisi voittoa päästäen yhteensä vain 8 maalia. Hermeksen maalivahti torjui nollapelin Kiekko-Vantaata vastaan ja hänen torjuntaprosenttinsa lokakuussa oli 95,88.

Kuukauden pelaajan valinta suoritettiin yleisöäänestyksellä kolmesta ehdokkaasta. Kristian Tamminen keräsi peräti 52.1% annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Kiekko-Espoon Atro Leppänen ja kolmanneksi KOOVEEn Okko Kangasniemi.

Kuukauden pelaajan tarjoaa CleanDrink Suomi.

Kuukauden pelaaja - Lokakuu 2022
Okko Kangasniemi - KOOVEE
22.5%
Kristian Tamminen - Hermes
52.1%
Atro Leppänen - Kiekko-Espoo
25.4%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: