KOOVEE nousi tappioasemasta voittoon kolmannen erän maaleilla

18.10.2022
KOOVEE nousi tappioasemasta voittoon kolmannen erän maaleilla

Kuva: Mika Kylmäniemi

KOOVEE - TUTO 4-2

Tiistain ainokaisessa ottelussa Hakemetsän hallissa kohtasivat KOOVEE ja TUTO. Ensimmäisessä erässä isäntäjoukkueella oli muutamakin paraatipaikka avata peli, mutta TUTO oli tehokas - joukkue pelasi yhteensä 35 sekuntia ylivoimaa, jonka tuloksena syntyi kaksi maalia. Juho Virtaselle merkitty osuma syntyi ajassa 15:55, Valtteri Virtanen viimeisteli maalinsa ajassa 18:50.

KOOVEE lähti toiseen erään kovalla paineella, ja loistopaikkoja tuntuikin syntyvän yksi toisensa perään. Odotus palkittiin viimein ajassa 22:00, kun Santeri Sillanpää viimeisteli joukkueen avausmaalin Okko Kangasniemen upeasta esityöstä.

Kolmannessa erässä nähtiin peräti kolme osumaa alle kahteen minuuttiin. Samu Markkula toi kotijoukkueen tasoihin ajassa 53:46, jonka jälkeen Santeri Sillanpää oli jälleen maalinteossa ajassa 54:26. Santtu Hakasen maalia tarkasteltiin maalikamerasta pitkään ajassa 54:59, ja lopulta se hyväksyttiin siirtäen KOOVEEn jo kahden maalin johtoon. Ajassa 58:09 TUTO otti jäälle kuudennen kenttäpelaajan ja pyöritti peliä kotijoukkueen maalilla, mutta lisäosumia ei enää nähty, ja ottelu päättyi lopulta KOOVEEN 4-2-voittoon.


---
Julkaisija: