Torstain molemmat ottelut päättyivät kotivoittoihin

13.10.2022
Torstain molemmat ottelut päättyivät kotivoittoihin

Kuva: Shaun Duncan

TUTO nollasi Peliitat Kupittaalla ja Hokille kotivoitto KOOVEEsta torstain Mestis-otteluissa.

TUTO - PELIITAT 1-0

Turussä päädyttiin harvinaiseen 1-0-lopputulokseen. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Tino Siren avauserässä. Tuomas Aallolle uran ensimmäinen Mestis-nollapeli irtosi 30 torjunnalla. Eetu Uotiselle Peliitta-maalilla torjuntoja 27.

HOKKI - KOOVEE 3-1

KOOVEE siirtyi 1-0-johtoon Perttu Ahon maalilla, mutta vielä ensimmäisen erän aikana Valtteri Niemi laukoi kotijoukkueen tasoihin. Voittomaalista vastasi Arttu Nevasaari ottelun kolmannessa erässä. Risto Mattila kaunisteli loppulukemat tyhjiin. Patrik Koivistolle Hokin maalilla 20 torjuntaa ja vieraiden veräjänvartija Samu Pakariselle torjuntoja kertyi puolet enemmän eli 40.


---
Julkaisija: