Ketterälle kauden avausvoitto - Zemgale kukisti Peliitat myös toisessa ottelussa

1.10.2022
Ketterälle kauden avausvoitto - Zemgale kukisti Peliitat myös toisessa ottelussa

Kuva: Risto Nuoramo

Lokakuu käynnistyi Mestiksessä viiden ottelun kierroksella.

ZEMGALE - PELIITAT 4-2

Zemgale otti voiton myös toisessa ottelussa Peliittoja vastaan. Lauantaina kotijoukkueen maaleista vastasivat Roberts Petrovics, Gatis Cricinskis, Artur Homjakovs (1+1) sekä loppulukemat tyhjiin viimeistellyt Daniels Andersons. Matias Lentämäki viimeisteli molemmat Peliittojen maalit.

HOKKI - HERMES 2-5

Hermes jatkaa tappioitta kukistettuaan Hokin Kajaanissa. Ville Heikkalalle tehot 1+1 ja muut vieraiden maalit Wiljami Myllylän, Janne Riihimäen, Henri Limman ja Miika Herralan nimiin. Pistepörssiä johtava Hokin Valtteri Niemi saalisti lauantaina tehot 1+1.

IPK - TUTO 2-4

TUTO haki pisteet Kankaan montusta Tino Sirenin kahdella osumalla sekä Jesper Larinmaan ja Leevi Lembergin maaleilla. Noel Pietilä vastasi molemmista kotijoukkueen osumista. Maalit olivat Pietilän ensimmäiset Mestiksessä.

KIEKKO-ESPOO - ROKI 3-2

Espoossa nähtiin jännittävä trilleri, jonka ratkaisuosuma nähtiin vasta ajassa 59:11 Tommi Huhtalan toimesta. Upeasti kauden aloittanut Atro Leppänen takoi ottelussa tehot 1+2 ja Arttu Tuomaala taiteili kotijoukkueen illan toisen maalin. RoKin maalit olivat Tom Grönblomin sekä Lauri Heinon käsialaa. Vierasjoukkueen Sami Sunille ottelussa kertyi 37 torjuntaa.

KETTERÄ - KOOVEE 4-1

Ketterä otti kauden avausvoittonsa KOOVEEn kustannuksella. Henry Karjalaiselle paluuottelussaan tehot 0+2 ja kahden pisteen miehenä myös Anton Stråka (1+1). KOOVEEn maalin viimeisteli Jami Hänninen.

---
Julkaisija: