Kiekko-Espoo ja RoKi nollasivat vastustajansa - Zemgale voittoon debyyttiottelussa

30.9.2022
Kiekko-Espoo ja RoKi nollasivat vastustajansa - Zemgale voittoon debyyttiottelussa

Kuva: Shaun Duncan

Perjantaina pelattiin viiden ottelun maalirikas kierros. Zemgale otti voiton Peliitoista avausottelussaan.

ZEMGALE - PELIITAT 4-3

Zemgale nappasi historiallisen avausvoiton Mestis-debyytissään. Peliitat aloitti vahvasti ja avauserän jälkeen vieraat johtivat Taneli Lappalaisen sekä Niklas Virtasen maaleilla. Zemgale tuli vahvasti toiseen erään ja Kristaps Rokis, Daniels Andersons, Roberts Petrovics sekä Ricards Bernhards osuivat tolppien väliin toisen kaksikymppisen aikana. Niklas Virtanen osui vielä toistamiseen 16 sekuntia ennen päätösvihellystä.

HOKKI - TUTO 7-4

Kajaanissa nähtii yhteensä 11 maalia. Illan sankari oli, hattutempun viimeistellyt Hokin Mikko-Matti Paakkola. Kolmen pisteen miehiä myös Janne Jokinen (1+2) sekä Valtteri Niemi (0+3). Vierailta osuivat Tino Siren, Niklas Konttila, sekä Juho ja Valtteri Virtanen.

KIEKKO-ESPOO - FPS 5-0

Kiekko-Espoo pelasi vahvan kotiottelun ja otti puhtaan 5-0-voiton. Waltteri Ignatjewille nollapeli 18 torjunnalla. Julius Rantaeskola, Janne Hämäläinen, Oskari Lemetyinen, Atro Leppänen sekä Arttu Tuomaala ottelun maalintekijät.

KEUPA HT - KOOVEE 3-4

KOOVEE haki vieraspisteet Keuruulta. Verneri Metsänen, Jakub Kos, Ville Nieminen ja Samu Markkula KOOVEE:n maalintekijät. Kotijoukkueelta osuivat Mikko Perttu, Onni Boman ja Juuso Heikkilä.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 0-7

RoKi oli tyly vieras Vantaalla ja vei pisteet selkein luvuin. Jaani Holopaiselle, Heikki Huttuselle sekä Miks Tumanovsille tehot 1+1. Kahden syöttöpisteen miehiä olivat Elias Kaarela sekä Miika Tiihonen.

Mestis jatkuu lauantaina jolloin tarjolla jälleen viiden ottelun kattaus.---
Julkaisija: