TUTO viimeisen minuutin maalilla voittoon - Hermes nollasi KeuPa HT:n

24.9.2022
TUTO viimeisen minuutin maalilla voittoon - Hermes nollasi KeuPa HT:n

Kuva: Kari Vahaniitty

Lauantaina Mestiksessä pelattiin kuuden ottelun kierros.

FPS - TUTO 3-4

Forssassa ottelun voittomaali nähtiin ajassa 59:04 vieraiden Daniel Takkusen toimesta. TUTOn illan muista maaleista vastasivat Robin Colomban, Tino Sirén sekä Arturs Andzans. Kotijoukkueelta osuivat Kosta Keteli, Mika Huhtasalo sekä Eetu Moberg. FPS:n Eetu Nieminen koppasi ottelussa 40 torjuntaa. Turkulaisten Emil Vuorio pääsi hieman helpommalla 18 torjunnalla.

KIEKKO-ESPOO - PELIITAT 4-1

Kiekko-Espoolle täysi pistepotti kotiavauksessaan. Joni Piipponen, Morten Jürgens, Jaakko Heikkinen sekä Aleksi Matinmikko kotijoukkueen maalintekijät. Peliittojen illan ainoan maalin viimeisteli Niko Somppi alivoimalla. Peliitta-veskari Riku Räihälle 41 torjuntaa.

KEUPA HT - HERMES 0-6

Eilen Mestiksessä debytoinut Hermeksen 18-vuotias maalivahti Niklas Kokko pelasi lauantaina uran ensimmäisen Mestis-nollapelinsä. Torjuntoja Kokolle kertyi eiliseen tapaan 22. Kaksi maalia eilen viimeistellyt Aleksi Antti-Roiko osui myös tänään kahdesti. Eppu Karuvaaralle sekä Wiljami Myllylälle tehot 1+1.

KOOVEE - KIEKKO-VANTAA 2-6

Vantaalaisten vahvat otteet jatkuivat myös lauantaina. Lohipaidat lähtivät Hakametsästä kotimatkalle 3 pistettä takataskussa. Olli Maansaari osui kahdesti ja muista vantaalaisten maaleista vastasivat Tomi Purmola, Leevi Teissala, Mikael Menna sekä Nikke Kettukangas. Samu Bau viimeisteli molemmat KOOVEEn osumat. Maalit olivat Baulle ensimmäiset Mestis-kaukaloissa.

ROKI - HOKKI 5-1

Yli 1300 katsojaa todisti RoKin vahvaa kotiavausta Rovaniemen kirnussa. Kotijoukkueen tehomiehenä kolmen pisteen iltaa viettänyt Heikki Huttunen (2+1). Muut RoKin maalit Tom Grönblomin, Jere-Matias Alasen sekä Lauri Heinon nimiin. Janne Jokinen viimeisteli Hokin maalin.

KIEKKO-POJAT - KETTERÄ 5-2

Joensuussa myöhäisillan hyvätunnelmaisessa ottelussa yleisöä oli paikalla 1221. Aatu Luusuaniemi, Jani Taskula (2+0), debyyttiottelunsa Mestiksessä pelannut japanilaisvahvistus Kohei Sato sekä Jonne Brygger kotijoukkueen maalintekijät. Ketterältä maalinteossa onnistuivat Santeri Salmela sekä Jesse Liuksiala. Hallitseva mestari Ketterän on kahden ottelun jälkeen vielä pisteittä.

Mestis-kausi jatkuu tiistaina IPK - Kiekko-Pojat ottelulla.


---
Julkaisija: