Kausi käyntiin torstaina - C Moren Mestis-äänet kaudelle 22-23

21.9.2022
Kausi käyntiin torstaina - C Moren Mestis-äänet kaudelle 22-23

Kuva: Risto Nuoramo

C More välittää kotikatsomoihin kaikki Mestis-ottelut sekä kuukausittaisen ottelustudion.

Torstain avausottelu jatkaa siitä mihin keväällä jäätiin, kun finaalipari Ketterä ja Kiekko-Espoo kohtaavat jälleen. Zemgalen Mestis-debyytti puolestaan nähdään 30.9., jolloin Zemgale isännöi Heinolan Peliittoja kahtena peräkkäisenä iltana.

C More lähettää suomeksi selostettuna kaikki kauden Mestis-ottelut, mukaan lukien Zemgalen kotipelit Latviasta. Mestis-lähetysten pääselostajana jatkaa Juho Kokko, joka on äänessä myös studiollisissa otteluissa.
Otteluita selostavat lisäksi Mikko Mannonen, Niko-Joonas Tuominen, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen, Tommi Meronen, Jani Säteri, Jussi Heikkinen, Juha Tammi, Harri Nykänen, Jani Saari, Airik Hodge, Heikki Rasanen, Henri Niemelä, Toni Lång ja Marko Niskanen.

Kuukausittaiset studiolliset ottelulähetykset tarttuvat tiukemmin kauden asetelmiin. C Moren studiota johtaa Jukka Lohva yhdessä vaihtuvien C Moren kiekkoasiantuntijoiden kanssa. Kauden ensimmäisessä, ensi lauantaina nähtävässä Mestis-studiossa asiantuntijoina ovat mukana Annina Rajahuhta sekä Ari Vallin. Heidän lisäkseen syyskauden aikana studioita tähdittää myös muun muassa Pekka Saravo. Runkosarjan seitsemän studiolähetyksen lisäksi C More pureutuu studiolähetyksen voimin myös kaikkiin kauden huipentaviin finaaliotteluihin.

"Mestis osoitti jo viime kaudella olevansa loistava lisä C Moren tuhtiin kiekkotarjontaan Liigan ja muiden Euroopan kovimpien sarjojen rinnalle. Seuroilla on vahva asema omilla paikkakunnillaan ja fanit ovat todella intohimoisia. Hienoa, että pystymme tarjoamaan heille tälläkin kaudella kaikki matsit suoraan kaukalosta kotisohville", hehkuttaa C Moren jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala.

Kaikki ottelut ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta. C Moren kanavilla esitetään viikoittain pääsääntöisesti kolme suoraa ottelua sisältäen kuukausittaiset ottelustudiot.

C Moren syksyn studiolliset Mestis-lähetykset:

24.9. klo 19.45 JoKP – Ketterä
15.10. klo 19.45 FPS – KeuPa
5.11. klo 19.45 TUTO – Kiekko-Espoo
10.12. klo 19.45 Kiekko-Vantaa – Hokki


---
Julkaisija: