Suomen Cupin kolmas kierros arvottu painotetusti ja maantieteellisesti

28.8.2022
Suomen Cupin kolmas kierros arvottu painotetusti ja maantieteellisesti

Suomen Cupin kolmas kierros pelataan ensi viikolla 31.8.-3.9. välisenä aikana. Kolmannella kierroksella mukaan tulevat loput joukkueet eli Mestiksen 13 joukkuetta sekä Suomi-sarjan viime kauden 3 parasta.

Kolmas kierros on rakennettu siten, että Mestiksen viime kauden 3 parasta (Ketterä, K-Espoo ja RoKi) saavat vastaansa Suomi-sarjan viime kauden 3 parasta, maantieteelliseti valittuna). Mestiksen sijoille 4.-8. sijoittuneet pelaavat eri lohkoissa ja heille on valikoitunut vastustajat sijoille 9.-14. sijoittuneista (SaPKo poislukien). Toisen kierroksen jatkajat (8 kpl) on sijoitettu sitten näihin lohkoihin sekä maantieteellisin perustein että arvalla siinä kohtaa kun maantieteellistä syytä ei ole ollut.

Kolmas kierros pelataan kahdeksassa (8) kolmen (3) joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana. Lohkojen voittajat puolivälieriin.

Lohko 1: JHT, RaaheK, RoKi
Lohko 2: Haukat, K-Espoo, Pyry
Lohko 3: Hunters, Jää-Ahmat, Ketterä
Lohko 4: FPS, K-Vantaa, VG-62
Lohko 5: GrIFK, KeuPa HT, TUTO Hockey
Lohko 6: JoKP, Peliitat, Pesä
Lohko 7: Hermes, Hokki, MuIK Hockey
Lohko 8: IPK, KOOVEE, Virkiä

Otteluohjelmat on julkaistu Jääkiekkoliiton tulospalvelussa.


---
Julkaisija: