Mika Kupiainen Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

29.4.2022
Mika Kupiainen Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Mika Kupiainen, 54, on valittu Joensuun Kiekko-Poikien uudeksi toimitusjohtajaksi. Kupiainen aloittaa toimitusjohtajana 1.6.2022.

– Mikalla on yli 20-vuotta kokemusta urheiluliiketoiminnan johtamisesta ja toimitusjohtajan tehtävistä Karelia Golfista. Mika on koulutukseltaan taloustieteiden maisteri Joensuun yliopistosta ja hän on lisäksi suorittanut Urheilujohtamisen erikoisammatti- ja Urheilumanageroinnin tutkinnot Vierumäen urheiluopiston koulutusohjelmissa. Lisäksi hän on pelaajana entinen Kiekko-Poika, jolla sykkii iso Pohjois-Karjalainen jääkiekkosydän. Mika tuntee myös paikallista yritys-/ elinkeinoelämää hyvin, joten nyt meillä on toimiston puolella todella kovat tekijät, kun Mika tulee manageri Jaakko Lipposen pariksi hommiin, Joensuun Kiekko-Poikien puheenjohtaja Paavo Linna kertoo.

Lisää aiheesta Kiekko-Poikien kotisivulta.


---
Julkaisija: