RoKille pronssimitalit - Ketterä avausvoittoon finaaleissa

27.4.2022
RoKille pronssimitalit - Ketterä avausvoittoon finaaleissa

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 4-1

Ketterä avasi finaalisarjan voitolla kotikaukalossaan. Imatralaisten maaleista vastasivat Janne Kettunen, Einari Luhanka, Yegor Shekhovtsov sekä Mikko Perttu. Kiekko-Espoon illan ainoan maalin laukoi Sakari Turtiainen. Finaalisarja jatkuu perjantaina Espoossa.

PRONSSIOTTELU:

FPS - ROKI 2-3 (2. JE)

Pronssiottelu ratkesi vasta toisessa jatkoerässä. Ottelun sankariksi nousi Nicholas Canade, joka laukoi voittomaalin ajassa 82:51.
Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalit viimeistelivät Ivan Rybchyk sekä Veikka Kärjä. Vierailta osuivat Rasmus Smedberg ja Zdenek Sedlak. Pronssimitalit olivat RoKille historian ensimmäiset Mestiksessä. Ottelu oli FPS-kapteeni Anssi Rantasen uran viimeinen.

KARSINTASARJA:

D-KIEKKO - JHT 5-4 (JA)

D-Kiekko ja JHT tarjoilivat todellisen trillerin karsintasarjan viimeisessä ottelussa jossa ratkaistiin myös Suomi-sarjan mestaruus. JHT karkasi jo kolmen maalin etumatkalle, mutta kolmannessa erässä D-Kiekko nousi rinnalle ja ohi. Vielä varsinaisella peliajalla JHT tuli kuitenkin tasoihin. Aki Tikkanen laukoi ottelun voittomaalin ajassa 64:37 ja varmisti D-Kiekolle Suomi-sarjan mestaruuden kaudella 2022.

PELIITAT - KOOVEE 3-2 (JA)

Peliitat päätti kautensa jatkoaikavoitolla. Ottelun ratkaisun viimeisteli Sergey Popov ajassa 63:15.

TUTO - SAPKO 4-2

Kupittaalla TUTOn 4-2-voittoon päätttyneessä ottelussa todistettiin molempien joukkueiden kapteenien uran viimeistä ottelua, kun TUTOn Kristian Tuohilampi sekä SaPKon Juuso Forsström pelasivat viimeisen ottelunsa. Forssttröm sai nimensä ottelun pistetilastoihin syöttämällä SaPKon toisen maalin ajassa 59:47.

TUTO, Peliitat, SaPKo sekä KOOVEE varmistivat paikkansa Mestiksessä myös kaudelle 22-23.


---
Julkaisija: