Ketterä voitti seitsemännen välieräottelun - Finaalisarja käyntiin keskiviikkona

25.4.2022
Ketterä voitti seitsemännen välieräottelun - Finaalisarja käyntiin keskiviikkona

KETTERÄ - ROKI 4-3 (Otteluvoitot 4-3)

Huima välieräsarja päättyi maanantaina Ketterän voittoon. Kotijoukkue johti ottelua parhaimmillaan jo 4-0, Mikko Haaparannan, Anton Stråkan, Elmeri Kaksosen sekä Jesse Liuksialan maaleilla. RoKi kavensi toisen erän loppupuolella Lauri Heinon osumalla. Kolmannessa erässä Gabin Ville laukoi 4-2-maalin ja Heikki Huttunen toi RoKin maalin päähän ajassa 59:13. Santeri Lipiäiselle Ketterän maalilla 25 torjuntaa ja Vilho Heikkiselle vierasjoukkueen tolppien välissä 20 torjuntaa.

Ketterä - Kiekko-Espoo finaalisarja käynnistyy keskiviikkona ja samana päivänä pelataan myös pronssiottelu FPS:n ja RoKin välillä.


---
Julkaisija: