Kiekko-Espoo tasoitti otteluvoitot Forssassa

20.4.2022
Kiekko-Espoo tasoitti otteluvoitot Forssassa

Kuva: 002 Production / Riku Eskelinen

FPS - KIEKKO-ESPOO 2-4

Kiekko-Espoo haki vierasvoiton keskiviikkona ja tasoitti välieräsarjan otteluvoitot 2-2:een. Perttu Iso-Kuortti, Miro Keskitalo, Tommi Takaveräjä sekä Julius Rantaeskola espoolaisten maalintekijät. Forssalaisista maalinteossa onnistuivat Karri Forsblom sekä Aapo Alapuranen. Sarja jatkuu perjantaina Espoossa.

KARSINTASARJA:

KOOVEE - TUTO 2-3

TUTO jatkoi voittojen tiellä karsintasarjassa. Turkulaisten maalit Hakametsässä viimeistelivät Roope Ranta, Valtteri Virtanen sekä Oskari Lahtinen. KOOVEEn illan molemmat maalit Santeri Sillanpään nimiin.

PELIITAT - D-KIEKKO 7-1

Peliitoille täysi pistepotti keskiviikkona 7-1-lukemin. Sergey Popov (3+1) viimeisteli ottelussa kypärätempun. Elias Lammelle kolme syöttöpistettä. Taneli Lappalainen vastasi vieraiden illan ainoasta osumasta.

SAPKO - JHT 7-2

SaPKo kaatoi JHT:n Talvisalossa 7-2. Kalle Matikainen (1+3), Karri Kapanen (3+0) sekä Matias Lainio (0+3) pässipaitojen tehomiehet keskiviikkoillan ottelussa. Ville Rajala ja Jacob Goldowski JHT:n maalintekijät.
---
Julkaisija: