RoKi tasoitti otteluvoitot - Voittomaali ajassa 81:23

19.4.2022
RoKi tasoitti otteluvoitot - Voittomaali ajassa 81:23

Kuva: Toni Eskelinen

ROKI - KETTERÄ 4-3 (2.JE)

Rovaniemen Kirnussa oli jälleen upea tunnelma ja yli 2000 katsojaa todisti tiistai-illan trilleriä.
Ketterä siirtyi avauserässä kahden maalin johtoon Elmeri Kaksosen osumilla. Vielä ensimmäisen erän aikana Lauri Heino viimeisteli kotijoukkueen kavennusosuman. Toistamiseen kahden maalin karkumatkalle vieraat vei Janne Kettunen. Antti Järvelä kavensi alivoimalla ja tasoitusosumasta vastasi Miika Tiihonen kolmannessa erässä. Ajassa 81:23 jatkoeräsankariksi Rovaniemellä nousi jälleen Lauri Heino. RoKin maalilla Vilho Heikkiselle kertyi peräti 51 torjuntaa. Santeri Lipiäinen nappasi puolestaan 30 torjuntaa.

Otteluvoitot ovat 2-2 ja sarja jatkuu torstaina Imatralla.


Keskiviikkona välierät jatkuvat Forssassa FPS - Kiekko-Espoo ottelulla. Karsintasarjassa pelataan keskiviikkona kolme ottelua.


---
Julkaisija: