Kiekko-Espoo varmisti välieräpaikan - Rantaeskola jälleen sankarina

8.4.2022

Kuva: Shaun Duncan

IPK - KETTERÄ 4-2

IPK otti kotivoiton ja ensimmäisen voiton puolivälieräsarjassa. Pontus Wernerson, Aleksi Soijärvi, Juho Korhonen sekä tyhjiin loppulukemat viimeistellyt Pekka Suhonen Peli-Karhujen maalintekijät. Ketterän maalit viimeistelivät Arttu Rämö sekä Janne Kettunen.

KEUPA HT - FPS 0-3

Forssalaisille kolmas kiinnitys välieräpaikkaan Mikko Lahtelan, Santtu Hakasen sekä Joonas Uimosen maaleilla. Petrus Lintoselle nollapeli 27 torjunnalla.

ROKI - KIEKKO-POJAT 2-4

Rovaniemellä pelattiin yli 2500 katsojan edessä. Kotiyleisön tuesta huolimatta RoKi ei onnistunut katkaisemaan ottelusarjaa. Aaron Miller viimeisteli kaksi joensuulaisten maaleista. Jonne Bryggerin nimiin ottelun voittomaali. Kotijoukkueen osumat Saku Kivisen ja Heikki Huttusen nimiin.

HOKKI - KIEKKO-ESPOO 3-4 (JA)

Kajaanissa ratkaisu venyi jälleen jatkoeriin. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Väinö Liikonen, Valtteri Niemi ja Christoffer Seppelin. Kiekko-Espoo nousi kolmen maalin takaa tasoihin Oskari Lemetyisen, Julius Rantaeskolan ja Arttu Tuomaalan maaleilla. Ensimmäisessä jatkoerässä espoolaisten sankariksi nousi jälleen Julius Rantaeskola.

KARSINTASARJA:

D-KIEKKO - PELIITAT 2-6

Peliitoille karsintasarjan toinen voitto. Juuso Heikkilälle kahden maalin ilta, Juuso Arolalle ja Konsta Hirvoselle tehot 1+1. D-Kiekon maalit viimeistelivät Henri Niemi sekä Teemu-Petteri Lappalainen.

JHT - SAPKO 3-6

SaPKolle voitto Kalajoelta kolmannen erän maalien turvin. Kahden erän jälkeen ottelu oli lukemissa 3-3, mutta viimeisen 20 minuuttisen aikana pässipaidat maalasivat kolmesti. Eetu Mäki (1+2), Karri Kapanen (2+0) sekä Juuso Forsström SaPKon tehomiehinä. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Jacob Goldowski, Jarno Palola sekä Aleksi Määttä.

TUTO - KOOVEE 4-1

Mestis-joukkueiden välisessä ottelussa TUTO otti täyden pistepotin. Roope Ranta viimeisteli kaksi turkulaisten maaleista ja Alexander Nikulinille kaksi syöttöpistettä. Eppu Varjamo KOOVEEn maalintekijä.