Kari Martikainen jatkaa Kiekko-Poikien päävalmentajana kaudella 22-23

30.3.2022
Kari Martikainen jatkaa Kiekko-Poikien päävalmentajana kaudella 22-23

Kuva: Shaun Duncan

Joensuun Kiekko-Pojat tiedottti käyttävänsä päävalmentaja Kari Martikaisen sopimuksessa olevan option kaudelle 2022–2023.

Martikainen saapui Joensuuhun Liigassa pelaavasta SaiPa:sta, jossa hän toimi joukkueen apuvalmentajana. Ennen tätä hän on valmentanut myös mm. Kiekko-Vantaan, Jokereiden, SaiPan sekä sveitsiläisen Gotteronin juniorijoukkueita. Aikuisten puolella Martikaisen meriitteihin on kuulunut myös sveitsiläisen HC Fribourg-Gotteronin apuvalmentajan rooli.

- Hienoa jatkaa Joensuussa. Tykkään kaupungista ja eteenpäin menevässä ammattimaisessa organisaatiossa on ollut todella hyvä tehdä hommia. Toivon vielä, että saadaan kaikki joensuulaiset kiekkofanit halliin kannustamaan meitä, Martikainen kommentoi Kiekko-Poikien kotisivujen uutisessa.

- Karin jatkosopimus on meille loistava asia. Kari on tehnyt loistavaa työtä meillä muun valmennustiimin kanssa tällä kaudella, kertoo puolestaan joukkueen manageri Jaakko Lipponen.

Lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ.


---
Julkaisija: