Kiekko-Vantaa lunasti pudotuspelipaikan huimassa trillerissä runkosarjan päätöskierroksella

26.3.2022

Kuva: Aaro Nuoramo

Kiekko-Vantaan voittomaali ajassa 55:37 ratkaisi pudotuspelipaikan lohipaidoille. Kiekko-Espoo nappasi voitolla sarjassa toisen sijan. Illan voitosta huolimatta TUTO karsintasarjaan SaPKo, Peliittojen ja KOOVEEn lisäksi.

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-VANTAA 1-2

Joensuussa yli 1700 katsojan edessä nähtiin tiukka jännitysnäytelmä. Toisessa erässä kotijoukkue siirtyi johtoon Teemu Siirosen maalilla. Saman erän loppupuolella Kiekko-Vantaan Tomi Purmola tasoitti ottelun uransa ensimmäisellä Mestis-maalilla. Voittomaalin viimeisteli ajassa 55:37 Erik Embrich, Roope Elimäen ja Niclas Tenhovuoren esityöstä. Samuli Tervolle Kiekko-Vantaan maalilla 27 torjuntaa ja Leevi Nikkiselle torjuntoja 31.

KIEKKO-ESPOO - PELIITAT 4-1

Kiekko-Poikien tappion myötä Kiekko-Espoo otti runkosarjan toisen sijan voittamalla Peliitat 4-1. Julius Rantaeskola, Daniel Takkunen, Petteri Villanen sekä Tuomas Kähkönen espoolaisten maalintekijät. Tuomas Kähköselle syötön uran ensimmäiseen Mestis-maalin tarjoili Toni Kähkönen. Peliittojen illan ainoa maali Juuso Jämsenin toimesta.

KOOVEE - TUTO 2-5

TUTOlle voitto ja Roope Rannan (3+1) kypärätemppu jäivät Kiekko-Vantaan voiton myötä laihaksi lohduksi. Turkulaiset jäivät hyvästä loppukiristä huolimatta karsintasarjaan. Neljän pisteen ilta myös Alexander Nikulinille (1+3). Kotijoukkueen Jami Hänninen laukoi ottelussa uran ensimmäisen Mestis-maalinsa.

Villi kortti -kierros käynnistyy maanantaina 28.3 (kahdella voitolla puolivälieriin):