Kiekko-Vantaa ja TUTO voittoihin - Vantaalaisten voittomaali ajassa 59:33

25.3.2022
Kiekko-Vantaa ja TUTO voittoihin - Vantaalaisten voittomaali ajassa 59:33

Kuva: Shaun Duncan

FPS - KETTERÄ 2-3

Runkosarjan voittanut Ketterä päätti 52 ottelun taipaleen voitolla Forssassa. Pistepörssin kärkeen noussut Henry Karjalainen nakutti tehot 1+1. Psitepörssin osalta riittä vielä jännitettävää, sillä toisena olevalla Nicolas Werbikillä on vain yksi piste vähemmän ja vielä ottelu lauantaina. Ketterän muut maali Yegor Chizhikovin ja Elmeri Kaksosen toimesta. Kotijoukkueen Joona Tala laukoi kauden ensimmäisen maalinsa ja forssalaisten toisesta osumasta vastasi Karri Forsblom.

IPK - KIEKKO-VANTAA 1-2

Iisalmessa vierasjoukkueella oli suuret panokset kamppailussa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Lohipaidat siirtyivät avauserässä johtoon Jesse Pietikäisen maalilla. IPK nousi tasoihin ilman maalivahtia ajassa 57:06 Linus Wernersonin toimesta. Lopulta voittomaalin ja Kiekko-Vantaalle äärimmäisen tärkeät kolme pistettä naulasi Roope Elimäki, kun pelikello näytti 59:33.

TUTO - KOOVEE 6-2

Kiekko-Vantaan kanssa villi kortti -kierroksen paikasta taisteleva TUTO otti myös kolme pistettä ja piti toiveet pudotuspeleistä elossa. Roope Ranta ja Mikke Levo viimeistelivät kaksi maalia mieheen. Muut turkulaisten maalit Olli Valtolan sekä Valtteri Virtasen toimesta. Okko Kangasniemelle kaksi syöttöpistettä. Vili-Jesper Koivula ja Nikolai Hakala KOOVEEn maalintekijät.
Ennen lauantaina pelattavia viimeisiä runkosarjan otteluita Kiekko-Vantaalla on kasassa 68 pistettä ja TUTOlla pisteitä on 66. Toinen joukkueista pudotuspeleihin ja toinen pelaa karsintasarjassa.



---
Julkaisija: