Tuomo Ropo jatkaa Ketterän päävalmentajana kaudella 22-23

23.3.2022
Tuomo Ropo jatkaa Ketterän päävalmentajana kaudella 22-23

Kuva: Shaun Duncan

Ketterän päävalmentajana kaudella 2022-23 jatkaa Tuomo Ropo.

Tuomo Ropon apuna valmennuksessa jatkavat Teemu Asikainen, maalivahtivalmentaja Mikko Rämö, psyykkinen valmentaja Hanna Ropo sekä fysiikkavalmentaja Tero Sainio, joka toimii jatkossa myös Ropon ja Asikaisen apuna, fysiikkavalmennuksen lisäksi.

- Hienoa että saimme ensi kauden valmennusryhmät kasaan seurassa jo valmiiksi olevista tutuista henkilöistä. Vaikka kautta onkin vielä jäljellä ja tärkeimmät pelit vasta edessä, voidaan jo nyt sanoa että nykyisen valmennusryhmän tekemä työ on onnistunut erittäin hyvin. Hyvin tehty työ näkyy ehkä konkreettisimmin Suomen Cup mestaruuden, Mestiksen runkosarjan voiton sekä U20 joukkueen SM-sarjapaikan myötä. Myös pelaajien henkilökohtainen kehittyminen yksilötasolla on ollut erittäin hyvää, joka on myös yksi seuran tärkeimmistä arvoista, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen joukkueen kotisivujen uutisessa.

Lue lisää aiheesta: kettera.net


---
Julkaisija: