Hermes varmisti paikan villi kortti-kierrokselta - RoKi viimeisen minuutin maalilla suoraan puolivälieriin

23.3.2022

Kuva: Jarno Hietanen

Draamaa tarjoiltiin keskiviikon Mestis-kierroksella. Hermes varmisti paikan villi kortti-kierrokselta ja RoKi suoran puolivälieräpaikan viimeisen minuutin maalilla.

KIEKKO-ESPOO - KOOVEE 3-1

Paluun kaukaloon tehnyt Toni Kähkönen osui kahdesti ja Julius Rantaeskola kertaalleen Kiekko-Espoon voittoon päättyneessä ottelussa. KOOVEEn illan ainoan maalin viimeisteli Kalle Hällfors.

KEUPA HT - ROKI 3-4

Keuruulla nähtiin viime hetken draamaa, kun RoKi onnistui nousemaan 3. erässä tasoihin Gabin Villen (1+2) toimesta ja lopulta voittoon Antti Järvelän ajassa 59:01 viimeistelemällä maalilla. Voiton myötä RoKi lunasti paikan suoraan puolivälieristä. Nikita Dolgopyatov vietti myös kolmen pisteen iltaa tehoin 1+2.
Kotijoukkueen maaleista vastasivat kahdesti osunut Terry And sekä Jere Helenius.

SAPKO - HERMES 1-4

Hermes puolestaan varmisti paikan villi kortti-kierrokselta hakemalla pisteet Talvisalosta. Arttu Nevasaari (2+1) ja Arttu Lausniemi (0+3) takoivat kolme pistettä mieheen. Topias Liljamolle 1+1 ja Eemeli Takala ohjasi yhden osuman. SaPKon kohtalo riippuu Kiekko-Vantaan ja TUTOn viimeisistä runkosarjan otteluista.