Kolme kotivoittoa ja kolme vierasvoittoa lauantain kierroksella

5.3.2022

Kuva: Tomi Autio

Lauantaina Mestis-viihdettä tarjoiltiin kuuden ottelun verran. Rovaniemellä Henri Joki-Erkkilän pelinumero jäädytettiin upeassa seremoniassa ennen illan ottelua.

FPS - KIEKKO-ESPOO 2-3

Leevi Lemberg ja Oskari Lemetyinen veivät vieraat toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle. Kolmannessa erässä Karri Forblomin kaksi maalia nostivat forssalaiset tasoihin, mutta lopulta Kiekko-Espoo korjasi täyden pistepotin ajassa 59:49 Oula Kuuren viimeistelemällä voittomaalilla.

HERMES - KETTERÄ 3-4

Myös Kokkolassa ottelu ratkesi maalin erolla vierasjoukkueen hyväksi. Janne Kettunen, Mikko Perttu, Elmeri Kaksonen sekä Arttu Rämö Ketterän maalintekijät. Hermeksen maaleista vastasivat Ville Sippala, Eemeli Takala sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Samu Koskenkorva.

IPK - TUTO 5-2

IPK piti pisteet Kankaan montussa 5-2-voitolla. Mikkel Persson sekä Otto Jaatinen (1+1) tekivät ottelussa uran ensimmäiset Mestis-maalinsa. Jaatisen lisäksi kahden pisteen iltaa viettivät Erkka Seppälä (1+1), Jacob Bjerselius (0+2) ja Janne Hämäläinen (0+2). Roope Ranta ja Tino Sirén turkulaisten maalintekijät.

KIEKKO-POJAT - SAPKO 4-2

Kiekko-Pojat venyttivät voittoputkeaan jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Uran ensimmäisen Mestis-maalinsa ottelun lopulla tyhjiin kiskaissut Jiri Karafiat (1+1) sekä Jussi Tammela (0+2) kahden pisteen miehiä kotijoukkueesta. Pässipaidoista kaksi pistettä kirjauttivat Wiljami Kupiainen (1+1) sekä Matias Mutikainen (1+1).

KEUPA HT - HOKKI 4-1

KeuPa HT oli vahva isäntä lauantaina. Tommi Niskasen (1+1), Justus Mikkosen, Jere Heleniuksen sekä Waltteri Viitasen maaleilla pisteet jäivät Keuruulle. Hokin illan ainoan maalin viimeisteli maalipörssin ykköstilaa hallussa pitävä Oskari Siiki.

ROKI - PELIITAT 3-4 (VL)

Rovaniemellä Henri Joki-Erkkilän pelinumero jäädytettiin upeassa seremoniassa ennen illan ottelua. Itse ottelun alettua vierasjoukkue aloitti paremmalla jalalla. Juuso Heikkilän ja Konsta Hirvosen maaleilla avauserän jälkeen tilanne oli 0-2. RoKi nousi toisessa erässä tasoihin Lauri Heinon ja Heikki Huttusen toimesta. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Peliitoilta Leo Ring ja kotijoukkueelta Gabin Ville. Voittomaalikilpailun ratkaisuosuma Konsta Hirvosen nimiin. Oskari Parviainen Peliittojen maalilla venyi 43 kertaa kiekon tielle. Vilho Heikkiselle torjuntoja kertyi 26.