Roope Taponen Mestiksen kuukauden pelaaja helmikuussa

28.2.2022
Roope Taponen Mestiksen kuukauden pelaaja helmikuussa

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Espoon maalivahti Roope Taponen on äänestetty Mestiksen helmikuun pelaajaksi.

Roope Taponen torjui joukkueelleen voiton kaikissa helmikuussa pelaamissaan kuudessa ottelussa. Taposen torjuntaprosentti helmikuun otteluissa oli 96,2 ja tilille kertyi kaksi nollapeliä. 20-vuotias maalivahti johtaa myös koko Mestiksen torjuntaprosenttitilastoa 93.75% lukemalla.

Kuukauden pelaajan valinta suoritettiin yleisöäänestyksellä kolmesta ehdokkaasta. Roope Taponen keräsi 43.1% annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Kiekko-Poikien Aaron Miller ja kolmanneksi Hokin Oskari Siiki.

Kuukauden Pelaaja - Helmikuu 2022
Aaron Miller - Kiekko-Pojat
39.3%
Roope Taponen - Kiekko-Espoo
43.1%
Oskari Siiki - Hokki
17.6%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: