Sami Ryhänen KeuPa HT:n päävalmentajaksi kaudelle 22-23

24.2.2022
Sami Ryhänen KeuPa HT:n päävalmentajaksi kaudelle 22-23

KeuPa HT:n päävalmentaja vaihtuu tulevalle kaudelle. Vetovastuun ottaa Sami Ryhänen, 41, joka toimii tällä hetkellä Jokereiden organisaatiossa U20 joukkueen apuvalmentajana. KeuPa HT:n ja Ryhäsen välinen valmentajasopimus kattaa ensi kauden ja sisältää lisäksi option kaudesta 2023–2024.

Useista sarjoista pelaajakokemusta omaava Ryhänen päätti pelaajauransa vuonna 2017, jonka jälkeen hän siirtyi valmentajaksi Porvoon Huntersiin kolmeksi kaudeksi. Porvoossa vietettyjen vuosien jälkeen Ryhänen liittyi Jokereiden organisaatioon ensin U18 joukkueen apuvalmentajaksi ja sitten U20 joukkueen apuvalmentajaksi. Seuraavaa askelta valmentajauralleen hakenut Ryhänen tulee Keuruulle perheineen hyvillä mielin:

- Todella hyvät ja odottavaiset fiilikset tulevasta kaudesta, ja arvostan suuresti, että juuri minut valittiin uudeksi päävalmentajaksi. Kiva päästä myös tutustumaan uuteen paikkakuntaan ja paikkakuntalaisiin perheen kanssa.
- Rehellisyys ja avoimuus ovat tärkeitä arvoja, joita haluan omassa valmennuksessani toteuttaa. Työmoraalin tulee myös olla sellainen, että silloin kun tehdään hommia, keskitytään siihen. Ilmapiirin tulee kuitenkin olla rento ja positiivinen, jotta jokainen uskaltaa olla oma itsensä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, kertoo Ryhänen KeuPa HT:n kotisivujen uutisessa.

Lue lisää aiheesta TÄSTÄ.


---
Julkaisija: