Viiden ottelun lauantai - TUTO kaatoi jälleen sarjakärjen

19.2.2022

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Espoo, Hokki, Kiekko-Vantaa, Peliitat ja TUTO voittoihin lauantain Mestis-kierroksella.

KIEKKO-ESPOO - IPK 5-2

Kiekko-Espoolle täysi pistepotti lauantain ottelusta. Sakari Turtiainen laukoi ottelussa kaksi ylivoimamaalia. Espoolaisista Jesse Vuorela ja Perttu Iso-Kuortti viimeistelivät uran ensimmäiset Mestis-maalinsa. Vierailta ensimmäistä kertaa Mestiksessä kiekon maaliin sai Pontus Wernerson.

KOOVEE - HOKKI 1-3

Hakametsässä ottelun voittomaali nähtiin ajassa 58:27 Ville-Valtteri Mustosen toimesta. Muut vieraiden maalintekijät Eetu-Santeri Koivunen sekä tyhjiin osunut Oskari Siiki. KOOVEEn maalin laukoi Vili-Jesper Koivula.

KIEKKO-VANTAA - ROKI 3-1

Tikkurilan Areenassa kotijoukkue Kiekko-Vantaa otti arvokkaan voiton Erik Embrichin, Niclas Tenhovuoren sekä Joni Piipposen maaleilla. Saku Kivinen ohjasi RoKin osuman. Samuli Tervolle lohipaitojen maalissa 33 torjuntaa.

SAPKO - PELIITAT 1-3

Peliitat kävi ryöstöretkellä Talvisalossa. Pisteet matkasivat Heinolaan Risto Saarisen, Juuso Arolan sekä Sergey Popovin maaleilla. Pässipaitojen illan ainoasta osumasta vastasi Perttu Kiesilä ottelun viimeisellä minuutilla.

TUTO - KETTERÄ 5-3

TUTO otti jo toisen peräkkäisen voiton sarjakärki Ketterästä. Turkulaiset saivat otteluun hyvän startin ja kahden erän jälkeen tilanne oli 4-1 Oskari Kalajanniskan, Roope Rannan, Tino Sirénin sekä Jasper Ranniston maalien turvin. Ketterän maalista avauserässä vastasi Jesse Hallikas. Kolmannessa erässä Einari Luhanka iski kahdesti, mutta lopulta Roope Ranta niittasi tyhjiin loppulukemiksi 5-3.