Kiekko-Vantaan Jesse Pietikäinen kuukauden tulokas tammikuussa

1.2.2022
Kiekko-Vantaan Jesse Pietikäinen kuukauden tulokas tammikuussa

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaan hyökkääjä Jesse Pietikäinen on valittu Mestiksen kuukauden tulokkaaksi tammikuussa.

Kuukauden tulokkaaksi valittu Jesse Pietikäinen viimeisteli tammikuussa pelaamissaan otteluissa neljä maalia ja saalisti yhden syöttöpisteen.

- Valinta kuukauden tulokkaaksi tuntuu tietenkin tosi hyvältä ja on kiva että on tullut onnistumisia. Ennen kauden alkua tähtäimet oli enemmänkin siinä, että pystyy Muikuissa (Kiekko-Vantaan U20) auttamaan joukkuetta. Onnistumiset Mestiksessä kasvattavat tietysti myös itseluottamusta peli peliltä, Pietikäinen kommentoi.

Kiekko-Vantaan oma kasvatti on käyttänyt näyttöpaikkansa hienosti ja ottanut paikan lohipaitojen kakkosketjusta, Roope Elimäen ja Joni Piipposen viereltä.

- Todella hyvä pelata Elimäen ja Piipposen kanssa. Siinä on ketjussa kaksi tosi työteliästä ja kokenutta hyökkääjä. Näin nuorempana pelaajana on ollut hyvä laidalla viilettää ja saanut aika rauhassa tehdä mitä itse osaa.

Kuukauden tulokas valinnan lisäksi kategoriassa erityismaininta myös Kiekko-Espoon 18-vuotiaalle maalivahti Jani Lampiselle. Espoolle kertyi vain kaksi ottelua tammikuussa, mutta Lampinen torjui näissä molemmissa päästämättä maaliakaan. Torjuntoja Lampiselle kertyi yhteensä 57.


---
Julkaisija: