Kiekko-Pojat, Ketterä ja Kiekko-Vantaa voittoihin

29.1.2022

Kuva: Shaun Duncan

Lauantaina kiekkoiltiin kolme Mestis-ottelua. Kiekko-Pojat ja Ketterä ottivat voitot varsinaisella peliajalla. Kiekko-Vantaalle kaksi pistettä Iisalmesta voittomaalikilpailun jälkeen.

IPK - KIEKKO-VANTAA 2-3 (VL)

Kiekko-Vantaalle kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen. Varsinaisella peliajalla lohipaidoilta maalinteossa onnistuivat Roope Elimäki sekä Joni Piiponen (1+1). Piipposen nimiin myös voittomaalikilpailun ratkaisuosuma. IPK:n maalintekijät, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Jakub Prchal sekä Janne Katosalmi.

KETTERÄ - SAPKO 3-1

Sarjakärki Imatran Ketterä otti täyden pistepotin kotikaukalossaan. Mikko Haaparanta, Elmeri Kaksonen ja tyhjiin viimeistellyt Jesse Ruotsi kotijoukkueen maalintekijät. Pässipaitojen illan ainoasta osumasta vastasi Tom Grönblom.

KEUPA HT - KIEKKO-POJAT 2-7

Kiekko-Pojat tuli vahvasti otteluun ja tilanne oli jo 0-4 avauserän jälkeen Jussi Tammelan, Toivo Pennasen, Nicolas Werbikin ja Jonne Bryggerin maaleilla. Toisessa erässä Keupa HT:n Sampo Paulaharju laukoi kavennusosuman. Kolmannessa erässä maalinteossa onnistuivat Kiekko-Poikien Aatu Luusuaniemi, Ville Puhakka ja Jani Taskula (uran 1. Mestis-maali) sekä kotijoukkueen Veeti Vuorio.