Kiekko-Vantaa julkaisi valmennustiiminsä kaudelle 22-23

19.1.2022
Kiekko-Vantaa julkaisi valmennustiiminsä kaudelle 22-23

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaan julkaisi valmennusryhmänsä kaudelle 2022–23. Päävalmentajana toimii Jani Manninen ja hän saa avukseen Janne Tuunasen sekä maalivahtivalmentajaksi saapuvan Riku Heleniuksen.

– Meillä on kasassa hyvä valmennusryhmä kaudelle 2022–23. Saimme juuri sellaiset palaset tähän, jotka halusimme. Hienoa päästä tekemään Jannen ja Rikun kanssa hommia. Nyt kuitenkin keskitytään tähän hetkeen ja tähän kauteen ja taustalla seurassa valmistellaan myös tulevaa, Kiekko-Vantaan kauden 2022–23 päävalmentaja Jani Manninen kertoo Kiekko-Vantaan kotisivujen uutisessa.

Kiekko-Vantaa on solminut kauden 2022–23 kattavat valmentajasopimukset Janne Tuunasen ja Riku Heleniuksen kanssa. Kahdesti päävalmentajana joukkueensa Mestiksen runkosarjan voittajaksi luotsannut Janne Tuunanen saapuu apuvalmentajaksi.

– Janne on tuttu kaveri minulle vuosien takaa. Hienoa, että saatiin viimeisen päälle ammattimies tiimiin mukaan. Jannella on paljon annettavaa erityisesti pelin opettamiseen ja ennen kaikkea hän on hyvä tyyppi, Manninen sanoo.

Upean uran Suomessa ja maailmalla torjunut Riku Helenius ottaa puolestaan haltuunsa Kiekko-Vantaan maalivahtivalmennuksen. Helenius jatkaa tehtävänsä ohella myös Jokereiden organisaatiossa maalivahtivalmennuksen parissa.

Lue lisää aiheesta Kiekko-Vantaan kotisivulta.


---
Julkaisija: