KeuPa HT:lle kolme pistettä - IPK jatkoaikavoittoon

18.1.2022
KeuPa HT:lle kolme pistettä - IPK jatkoaikavoittoon

Kuva: Tomi Autio

KeuPa HT nappasi täyden pistepotin ja IPK:lle jatkoaikavoitto. Mestis-tilastoihin saatiin tiistaina neljä uutta maalintekijää.

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 5-3

KeuPa HT piti pisteet Keuruulla tiistaina. Jaakko Heikkinen saalisti ottelussa kolme syöttöpistettä. Jere Helenius ja uransa ensimmäisen Mestis-maalin debyyttiottelussaan viimeistellyt Topi Rönni 1+1. Vierailta kahden pisteen iltaa viettivät Aapo Ahola (1+1), Erik Embrich (0+2) sekä Ernests Osenieks (0+2).

IPK - HERMES 3-2 (JA)

Iisalmessa kolme ensimmäistä maalia oli uran avausosumia Mestis-tilastoihin. Ensin osui vieraiden Kalle Myllymaa, sitten IPK:n Konsta Kapanen ja kolmantena ensikertalaisena Hermeksen Patrik Juhola. IPK:n tasoitusosuma oli puolestaan kokeneemman maalintekijän käsialaa, kun Janne Katosalmi viimeisteli kolmannen erän puolivälissä. Ottelun voittomaali nähtiin jatkoajalla ajassa 63:36 Jacob Bjerseliuksen toimesta.---
Julkaisija: