Peliitat, FPS ja KOOVEE voittoihin lauantaina

15.1.2022
Peliitat, FPS ja KOOVEE voittoihin lauantaina

Kuva: Tuomo Seppänen

Yksi kotivoitto ja kaksi vierasvoittoa saldona kolmen ottelun kierroksella.

HOKKI – FPS 1-4

Forssalaisille täysipistepotti Kajaanista lauantaina. Santtu Hakanen osui tolppien väliin kahdesti ja Joonas Uimonen sekä Topi Hägg vieraiden muut maalintekijät. Totte Mobergille kolme syöttöpistettä. Hokin illan ainoasta osumasta vastasi Samu Pyykkönen.

KIEKKO-VANTAA – KOOVEE 1-4

Myös Tikkurilan Trio Areenalla päädyttiin 1-4-lukemiin. Tomi Iso-Mustajärvi, Jani Nyman, Juuso Walli sekä tyhjiin viimeistellyt Janne Seppänen KOOVEEn maalintekijät. Erinomaisesti vieraiden maalilla torjuneen Verneri Virtasen nollapeli suli ajassa 58:55, kun Tommi Laakso onnistui maalinteossa.

PELIITAT - TUTO 2-1

Iltaottelussa kotijoukkue Peliitat nappasi tärkeät pisteet. Maalintekijöinä Peliitoilta Riku Uusikartano, uran ensimmäisellä Mestis-maalilla sekä Niklas Virtanen. TUTOn maalin ohjasi Aleksi Poikola.


---
Julkaisija: