Hokille täysi pistepotti Hakametsästä - RoKin voittoputki jatkuu

7.1.2022
Hokille täysi pistepotti Hakametsästä - RoKin voittoputki jatkuu

Kuva: Aaro Nuoramo

Hokki haki pisteet Hakametsästä. RoKin voittoputki nyt kuuden ottelun mittainen.

KOOVEE - HOKKI 1-5

Hokille täysi pistepotti KOOVEEn vieraana. Tuomas Komulainen viimeisteli kaksi maalia. Anton Troshinille Hokki-debyytissään tehot 1+1 ja Jesper Henrikssonille kahden syöttöpisteen ilta. KOOVEEn illan ainoasta osumasta vastasi Jani Nyman.


SAPKO - ROKI 4-7

Talvisalon perjantai-illassa nähtiin yhteensä 11 maalia. RoKi kuittasi voiton ja täyden pistepotin tämän viikon Itä-Suomen kiertueeltaan. Gabin Ville (2+1), Batyrlan Muratov (1+2) sekä Miika Tiihonen (1+2) viettivät kolmen pisteen iltaa. Heikki Huttuselle ja Elias Kaarelalle tehot 1+1.


---
Julkaisija: